marți, 31 martie 2009

"Ruşini de fotbalişti" şi "mămăligi"

Adrian Porumboiu, primul patron din Liga I care şi-a concediat antrenorul pentru că l-a bănuit de blat, a descoperit că problemele la
FC vaslui sunt mult mai grave. Finanţatorul vasluian s-a s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale în meciul pierdut acasă cu Ceahlăul, scor 0-1, şi vrea ca la finele sezonului să scape de câteva "ruşini de fotbalişti" şi "mămăligi".

"Am intrat în cabină după meci şi le-am «mulţumit». Nu au nicio scuză, astăzi a fost o ruşine de fotbal jucat de nişte ruşini de fotbalişti. Lucrurile sunt foarte clare: absolut toţi jucătorii, cu excepţia a doi, trei, sunt transferabili din acest moment. Ne mai târâim cât mai putem până la sfârşitul campionatului, după care vom reface întreaga echipă. Ce s-a întâmplat astăzi este consecinţa a ceea ce s-a întâmplat anterior. S-au micşorat visele de echipă şi de Cupa UEFA. A fost o parodie de echipă, deşi s-a jucat pe o primă consistentă. Aseară le-am suplimentat bonusul pentru Cupa UEFA, iar prima de joc am triplat-o", a spus Porumboiu după meci, iertându-l pe antrenorul Săndoi "deoarece a preluat o echipă obosită".