duminică, 16 august 2009

O femeie care se plimba a fost impuscata din greseala, la vanatoare

O femeie de 57 de ani care se afla duminica, langa un lac din localitatea Rotbav, judetul Brasov
, a fost impuscata cu alice, din greseala, de un barbat care iesise la vanatoare de cotofene, anunta Mediafax.

Potrivit politistilor, S. Robert, in varsta de 43 de ani, din Brasov, era la vanatoare de cotofene cu o pusca cu alice. Barbatul a tras dupa pasari, dar a gresit tinta si a ranit o femeie care se plimba pe langa lac.

C. Aurica, in varsta de 57 ani, a fost ranita la brat si la torace si a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Brasov, femeia aflandu-se in afara oricarui pericol, a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov.

"Astazi, la ora 13.20, Dispeceratul IPJ Brasov a fost sesizat telefonic de un cetatean, prin Serviciul 112,cu privire la faptul ca, in zona Baltii 3 din Rotbav, o persoana a fost impuscata. Victima a fost transportata la spital, iar din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca barbatul in cauza poseda arma respectiva in mod legal
si ca a obtinut,de la autoritatile competente, o autorizatie de vanatoare cotofene, valabila pentru data de azi in zona baltii respective", a spus Naghi.

Potrivit sursi citate, cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs
evenimentul, urmand in functie de zilele de spitalizare si de ingrijiri medicale de care va beneficia victima, sa fie stabilita incadrarea juridica a infractiunii din culpa savarsita de brasovean.